Ventilation Uppsala

Luftbehandling

Helhetskoncept inom ventilation och luftbehandling:

Fresh Air Ventilation är ett växande luftbehandlingsföretag i Mälardalen, med huvudkontor i Uppsala. Vi jobbar med helhetslösningar från projekteringsstadiet. Vi tillverkar, installerar, förvaltar och skapar energieffektiva inomhusklimatlösningar inom, kontor, bostäder, industrier, skola och sjukhus.

Vi på Fresh Air vill skapa ett energieffektivt och hälsosamt inomhusklimat för våra kunder och har en gedigen kunskap av produktion samt drivs av att få vara med och forma produkten.

Personalen på Fresh Air har idéer kunskap och erfarenheten, som krävs för att skapa de bästa förutsättningarna för en god inomhusmiljö.

Vår utveckling har präglats av uppdragsgivare som ställt höga krav och som eftersträvat hög kvalitet på den luft vi befinner oss i – oavsett om detta är i bostaden eller på arbetsplatsen. Ambitionen och visionen är att även i fortsättningen vara en av Uppsalaregionens ledande entreprenörsföretag inom luftbehandling.

Uppsala Fresh Air Ventilation AB

Ventilationsentreprenad

Projektering, projektledning, samordning och installation   På Fresh Air Ventilation har vi jobbat med alla sorters entreprenader oberoende av entreprenad form . Vi jobbar med helhetslösningar, från projekteringsstadiet till slutförande. Vi utför om och tillbyggnadsentreprenader, nybyggnation och anpassningar i Fastigheter, såsom industrifastigheter, kontorsmiljöer, butiker, skolor och varuhus. Vi är experter på inomhusmiljö och har spenderat mycket av vår tid […]

Läs mer

Kylentreprenad

Vi utför Installation, service och reparation inom kyla/värmepumpar och ventilation Luftkonditionering Kökskyla för storkök, skolor, restauranger. Vätskekylaggregat för Process och klimat. Kyl/värmepumpar för ventilationsaggregat Värmepumpar från luftluftvärmepumpar till stora geo-centraler (Bergvärme) till företag och BRF Föreningar Vi åtar oss serviceavtal, periodiskläckagekontroll och förebyggande underhåll Projekterar, konstruerar och dimesionerar totallösningar innom Kyla, Värme, Ventilation. Vi levererar […]

Läs mer

Kyla, värmepump och ventilationsservice

  Fresh Air erbjuder service inom våra expertområden genom planerade servicebesök. Genom kontinuerlig service kan vi maximera livslängd och minimera anläggningens driftkostnader och miljöpåverkan. Vi åtar oss serviceavtal, periodiskläckagekontroll, akutservice och förebyggande underhåll Snabb och enkel tillgång. Här kan ni bli kontaktade för er service.

Läs mer
Kv. Oxen

Tillverkning Ventilation

Tillverkning av Rektangulära kanaler I våra lokaler på Bergsbrunnagatan i Uppsala – ett stenkast ifrån Resecentrum – har vi vårt kontor och även våra verkstadslokaler där vi tillverkar ventilationskanaler och detaljer för ventilationsanläggningar. Vi har en komplett hall för tillverkning av byggnadssmidesprodukter och ett höglager för produkter – som minimerar risken för skador på produkter som ska ut […]

Läs mer
Kontakta oss Ring oss