Helhetskoncept Inomhusklimat

Med 40 års erfarenhet av  erbjuder vi  helhetslösningar från projekteringsstadiet. Vi tillverkar, installerar, förvaltar och skapar energieffektiva inomhusklimatlösningar inom, kontor, bostäder, industrier, skola och sjukhus.

Vi på Fresh Air vill skapa ett energieffektivt och hälsosamt inomhusklimat för våra kunder och har en gedigen kunskap av produktion. Vi tar hand om projekt från projekteringsstadiet, till installation och serviceuppdrag. Fresh Air har idéer kunskap och erfarenheten, som krävs för att skapa de bästa förutsättningarna för en god inomhusmiljö.

Effektiva Projekt för ditt inomhusklimat

Vår utveckling har präglats av uppdragsgivare som ställt höga krav och som eftersträvat hög kvalitet på den luft vi befinner oss i. Vi har lång erfarenhet och låg personalomsättning, vilket har skapat kvalitet och ständiga förbättringar i det flesta typer av projekt. Med egen kanaltillverkning, kan vi hålla ner kostnaderna och öka flexibilitet i våra projekt. Vi är alltid lätta att få tag i och följer med er genom hela projektet.

Komplett serviceutbud

En installation av ventilations/kylanläggning i fastigheten kräver underhåll för att fungera effektivt och skapa ett bra inomhusklimat. Fresh Airs engagemang sträcker sig längre än en avslutad installation. Vi erbjuder ett komplett serviceutbud inom ventilation, kyla och fastighetsautomation.

Vi erbjuder tjänster för  Service/underhåll, om- och tillbyggnadsprojekt, energioptimering felsökning, utredningar, injustering samt obligatorisk ventilationskontroll (OVK).

 

OVK

Vad är en (OVK) Obligatorisk ventilationkontroll Enligt plan och bygglagen så krävs det att fastighetsägaren kontrollerar att man har fungerande ventilation. En behörig besiktningsman ska kontrollera att ventilationssystemet uppfyller de krav som gällde när systemet byggdes.   Vi hjälper Fastighetsägare och Bostadsrättsföreningar med er OVK Kontakta Service@Freshair.se Eller Claes@Freshair.se så hjälper vi er. Följande information […]

Läs mer

Kyla & värme

  Vi utför Installation, service och reparation inom kyla/värmepumpar och ventilation Luftkonditionering Kökskyla för storkök, skolor, restauranger. Vätskekylaggregat för Process och klimat. Kyl/värmepumpar för ventilationsaggregat Värmepumpar från luftluftvärmepumpar till stora geo-centraler (Bergvärme) till företag och BRF Föreningar Vi åtar oss serviceavtal, periodiskläckagekontroll och förebyggande underhåll Projekterar, konstruerar och dimesionerar totallösningar innom Kyla, Värme, Ventilation.   […]

Läs mer
Kv. Oxen

Tillverkning ventilationskanaler

Tillverkning av Rektangulära kanaler I våra lokaler på Bergsbrunnagatan i Uppsala – ett stenkast ifrån Resecentrum – har vi vårt kontor och även våra verkstadslokaler där tillverkar vi ventilationskanaler och detaljer för ventilationsanläggningar. Vi har en komplett hall för tillverkning av ventilationsprodukter och ett höglager – detta minimerar frakt, skador och hjälper oss att minimera kostnader och öka […]

Läs mer
Kontakta oss Ring oss