top of page

HELHETSKONCEPT

Installation
IMG_3830.JPG

Installationsentreprenad

Installation inom områdena värme, ventilation, sanitet, kyla, fastighetsautomation är komplexa och kostnadsdrivande moment. Med rätt systemlösning och samordning kan byggnadens investerings- och driftskostnader sänkas, samtidigt som kontroll över inomhusklimatet uppnås. Detta är vår ständiga ambition att uppnå. Vi hjälper dig från idé och kostnadskalkylering till projektering och slutligen till installation och färdigställande av projektet.

Fresh Air erbjuder totala installationsentreprenader där vi levererar en helhetslösning för projektet. Vi tar oss också an och levererar utvalda delar av installationer, systemlösningar och installationssamordning.

Projektering

Vår stora erfarenhet av produktion har gjort oss till specialister på kostnadseffektiva lösningar som vi vet fungerar i praktiken. Med erfarenhet från en bra bit över 1000 entreprenader, samordnar vi över entreprenadgränserna. Vi minimerar krockar, ljudproblem, energitjuvar och finner de bästa systemlösningarna för er fastighet.

Vi utför projektering och utredning för såväl nybyggnation som ombyggnation. Vi tar fram effektiva systemlösningar åt fastighetsägare i tidigt skede och gör kostnadskalkyler. Vi utför projekteringssamordning av ventilation, kyla, rör, styr- och regler, bergvärme m.m.

IMG_3824.JPG
Projekterig

KONTAKT

Mejl

Frågor & information

Info@freshair.se

Telefon:

018-13 29 30

Adress

Anna Fabris gata 12 B

754 54 Uppsala

bottom of page